Ken Briller er din lokale optiker med verdensklasse service.


Det hele startede med Ken’s Optik for 60 år siden, hvor Susanne Ken's far startede forretning I Nørregade.
Senere overtog Susanne selv forretningen og har ført den videre i samme positive ånd, hvor engagement og god service er nøgleordene. 

Nu har Fie Blume købt butikken af Susanne - en person som har været en kæmpe inspiration igennem hele hendes karriere som optiker.

Engagementet og god service er stadig vores grundværdier! 


Det skal være sjovt og hyggeligt at komme her. Samtidig kan du være tryg ved at vide, at vi ikke går på kompromis med vores faglighed!

Her er holdet du møder, når du kommer ind i butikken:

Fie Blume

Indehaver og optometrist

Christina Odér

Optikerassistent

Olivia Henningsen

Optometrist

Kitt Rasmussen

Optikerassistent

Laura Holm

Optiker

Du er i trygge og erfarne hænder hos Ken Briller i Køge

Ken Briller er din lokale optikerforretning i Køge, der er kendt for at levere en personlig service og for at tilbyde briller og kontaktlinser af højeste kvalitet. Vi har mange års erfaring i branchen og sætter en ære i at sikre, at vores kunder altid føler sig godt tilpas og får den bedst mulige service.

Vi ved, at dit syn er afgørende for din livskvalitet, og derfor er vores dygtige team af optikere, optikerassistenter og optometrister dedikerede til at sikre, at du får den rette løsning ud fra dine individuelle behov.  

Oplev et stort udvalg af briller, kontaktlinser og solbriller hos din lokale optiker i Køge

Hos Ken Briller fører vi et bredt udvalg af briller, kontaktlinser og solbriller, som er nøje udvalgt for at imødekomme forskellige stilarter og behov. Vi ved, at briller er mere end bare et synshjælpemiddel - briller er også en accessory og en måde at udtrykke din personlige stil på. Derfor tilbyder vi et væld af stilfulde brillestel i forskellige farver og former. Vi henter bl.a. inspiration på messer i Paris og Milano.

Vores kontaktlinser er ligeledes af høj kvalitet og giver dig mulighed for at nyde et perfekt syn uden besværet med briller. Vi tilbyder derudover et bredt udvalg af solbriller, der ikke kun beskytter dine øjne mod solens skadelige stråler, men også giver dig et stilet og moderne look.

Få en gratis synstest og find den bedste løsning for dig

Temaet hos Ken Briller er dedikerede til at sikre, at du får den bedst mulige synsløsning. Derfor tilbyder vi en gratis synstest, hvor vores erfarne optikere vil undersøge dit syn for at identificere eventuelle synsproblemer eller behov for synskorrektion.

Efterfølgende vil vi yde vejledning og sparring mht. valg af brillestel og brilleglas eller alternativt kontaktlinser. Vi har briller, herunder børnebriller, og kontaktlinser for enhver smag og ethvert budget, så vi kan også finde en passende løsning til dig.

Book en tid hos Ken Briller online

Du har via vores online bookingsystem mulighed for at booke en tid med få klik. Bestil f.eks. tid til en synsprøve, linsekontrol, efterkontrol, montering af nye glas eller noget helt femte. Du er også velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål til vores synsprøve, udvalg af briller og kontaktlinser eller priser.