Brands

Briller tjener ikke kun et praktisk og funktionelt formål. Naturligvis skal brillerne korrigere dine synsfejl, men briller må også gerne være æstetisk tiltalende, så du kan føle dig smuk og godt tilpas, når du tager dine briller på.

Hos Ken Briller kan du købe tidens mest moderne brillestel fra nogle af de største og mest anerkendte brillemærker i verden. Vi har et kæmpe udvalg af brillestel og har med sikkerhed også et brillestel, der matcher din stil og dine præferencer.

De bedste brillemærker samlet ét sted

Der findes en hel verden af forskellige brillemærker, og i vores butik kan du opleve de mest populære af dem.

I vores brilleudvalg præsenterer vi dig for eksklusive brillemærker, der gennem årtier har taget brillebrugere med storm med den ene skønne kollektion efter den anden. Vi forhandler bl.a. brillestel fra ikoniske brands som Dior, Gucci, Tom Ford, Ray-Ban og Celine.

Her er alle de repræsenterede brillemærker hos Ken Briller:

·       Lindberg

·       Dior

·       Gucci

·       Tom Ford

·       Celine

·       Coblens

·       FLEYE

·       Bottega Veneta

·       Inface

·       Theo

·       Ray-Ban

·       Metro

·       Gigi Studios

·       WOOW

·       Blackfin

·       Anne et Valentin

·       Sabine Be

·       Kaleos

·       Very French Gangsters

·       Little Paul & Joe

Dit favoritmærke er sandsynligvis at finde blandt ovennævnte 20 brillemærker. Vi tilbyder både danske og udenlandske brands, så uanset om du har forelsket dig i et dansk brillemærke som FLEYE eller et amerikansk brillemærke som Ray-Ban, så kan du finde de perfekte briller hos os.  

Alle stel udvælges med største omhu

Lige så vel som vi har nøje udvalgt alle de repræsenterede brillemærker, så har vi også gjort os umage med at udvælge de flotteste og mest stilfulde brillestel. Vores udvalg af brillestel vil løbende blive udvidet og opdateret, så hold godt øje med sortimentet og undgå at gå glip af de største nyheder.

Vi hjælper med at finde det helt rigtige brillestel til dig

Du finder ikke det helt rigtige brillestel blot ved at lægge dig fast på et bestemt brillemærke. Du skal også gøre dig nogle tanker omkring, hvordan brillestellet skal se ud.

Der findes forskellige typer af brillestel i forskellige farver og designs, og opgaven er at finde de briller, der passer bedst til din ansigtsform, dine ansigtstræk og din stil i øvrigt. Dette vil vi hellere end gerne hjælpe dig med, så tøv ikke med at besøge vores butik i Køge. Få evt. lavet en synsprøve i samme ombæring, hvis du er i tvivl om, hvilken styrke dine briller skal have.

Hvilket brillemærke er det rette for mig?

Der findes masser af populære brillemærker, men der findes ikke ét brillemærke, der falder i alles smag. Det skyldes, at brillebrugere har forskellige præferencer i forhold til stil, budget m.v.

Vi kan ud fra dine ønsker og præferencer hjælpe dig med at snævre dig ind på det rette brillemærke og det rette brillestel.