Briller til alt det, du er!

Briller til computer? - læsning i sengen? - cafebesøg? - sport? - Netflix i sofaen eller bilkørsel? En brille passer sjældent til alle situationer, derfor har man ofte behov for flere par briller. Og det behøver heldigvis ikke koste mange penge.

  

Børn og briller.

Børns synsstyrke kan ændre sig i takt med at barnet bliver ældre. Derved kan der opstå behov for nye briller løbende. Er uheldet ude, og brillerne ikke overlever en hård tackling til fodbold, eller bliver ridset i sandkassen, er det godt at have reservebrillen klar!

Den ideelle måde at købe briller på.

Med ken Brilleflex betaler du et fast månedligt beløb uanset, hvor ofte eller hvor mange briller eller solbriller du køber. Du får 45 % rabat på enkeltstyrkebriller og 25 % rabat på flerstyrkebriller og glassene inkluderet.

*Aftaleperioden er minimum 24 måneder efter sidst købte brille. Herefter er opsigelsesperioden løbende måned plus en måned.
Ved misligeholdelse af betaling forfalder de resterende af de 24 betalinger, og aftalen opsiges. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabataftaler.

** Hvis der ønskes specialglas, vil der være et tillæg til disse